Gebruikers login

Registreren
Een gebouw

Bekijk hoe eenvoudig het is om zelf een vergunning aan te vragen

Particulier

Een vergunning aanvragen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij de regelgeving in Nederland zijn we in staat om goede en veilige verbouwingen te maken. Helaas is de keerzijde dat het aanvragen van een vergunning dermate veel regels met zich meebrengt dat dit voor een leek op dit gebied niet zelfstandig te doen is. Daarnaast duurt het vaak nog erg lang voordat de vergunning er daadwerkelijk is, terwijl u zelf het liefst zo snel mogelijk zou gaan verbouwen.

Daar is met BLITTS verandering in gekomen! Wij hebben de aanvraag voor u geautomatiseerd. Dit betekent dat u slechts een aantal stappen hoeft te doorlopen, met als resultaat een volledige aanvraag, welke altijd aan de actuele Nederlandse regelgeving voldoet. Aan het einde van alle stappen heeft u tevens zelf een 3D model van uw huis tot uw beschikking! En de gemeente verstrekt de vergunning razendsnel (gemiddeld binnen maximaal 5 werkdagen!).

En mocht aan het einde van de vergunningcontrole blijken dat u vergunningvrij kunt bouwen, dan kunt u direct een vergunningvrije verklaring downloaden bij aangesloten gemeenten. Op die manier heeft u altijd de zekerheid dat u direct en zonder vergunning mag gaan verbouwen.

5 eenvoudige stappen

  1. Registreer uzelf en doe de vergunningcheck.
  2. Vul de vragenlijst in om te controleren of uw wensen voldoen aan de regels van uw gemeente.
  3. Als u vergunningvrij mag bouwen dan download u direct de verklaring van uw gemeente (indien beschikbaar).
  4. Als een een vergunning nodig heeft dan maakt u de automatisch gegenereerde tekening af.
  5. Upload een foto van uw situatie en en dien de aanvraag in.