Gebruikers login

Registreren

Aannemer

Snel en eenvoudig voor uw klanten een vergunning aanvragen.

Als aannemer wilt u zich vooral bezig houden met het realiseren van mooie verbouwingen en wat minder met het doolhof van regels die bij een grote verbouwing komen kijken. Voor leken, maar zeker ook voor bouwprofessionals, is het vaak een tijdrovende (en daarmee kostbare) klus om uit te zoeken of er een vergunning nodig is voor een verbouwing. En als deze nodig is, valt het ook nog niet mee om deze aan te vragen bij de gemeente en duurt het vaak nog erg lang voordat de vergunning er daadwerkelijk is. Eigenlijk zou u zelf (en uw klant) het liefst gelijk beginnen met verbouwen.

Daar kunnen wij met BLITTS u mee helpen! Wij hebben de controle én aanvraag van een omgevingsvergunning voor diverse verbouwingen volledig voor u geautomatiseerd. Dit betekent dat u slechts een aantal stappen hoeft te doorlopen, met als resultaat een volledige aanvraag, welke altijd aan de actuele Nederlandse regelgeving voldoet. Deze vergunning wordt bovendien razendsnel door de gemeente verstrekt (gemiddeld binnen maximaal 5 werkdagen!).

Als (Bouwgarant) aannemer heeft u vanaf nu bij BLITTS zelfs de mogelijkheid om uw eigen tekeningen bij de aanvraag te voegen. Als u hiervoor kiest kunt u nóg sneller een aanvraag doen! Mocht u zelf (nog) geen tekeningen hebben gemaakt, dan kunt u er ook nog gewoon voor kiezen om onze unieke tekeninggenerator te gebruiken.

En als aan het einde van de vergunningcontrole blijken dat u vergunningvrij kunt bouwen, dan kunt u direct een vergunningvrije verklaring downloaden bij aangesloten gemeenten. Op die manier heeft u altijd de zekerheid dat u direct en zonder vergunning aan de klus mag beginnen.