Gebruikers login

Registreren

Architect of adviesbureau

Snel en eenvoudig voor uw opdrachtgevers een vergunning aanvragen.

Als architect of bouwkundig adviseur wilt u uw opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen en het hele traject van een verbouwing uit handen nemen en begeleiden. U zou zich vooral willen focussen op het maken van het optimale ontwerp en wat minder met het doolhof van regels die bij een grote verbouwing komen kijken. Voor particulieren, maar zeker ook voor bouwprofessionals, is het in de praktijk vaak nog een tijdrovende (en daarmee kostbare) klus om uit te zoeken of er een vergunning nodig is voor een verbouwing. En als deze nodig is, duurt het vaak nog erg lang voordat de vergunning er daadwerkelijk is, terwijl uw opdrachtgever het liefst morgen zou beginnen met verbouwen.

Daar kunnen wij met BLITTS u mee helpen! Wij hebben de controle én aanvraag van een omgevingsvergunning voor diverse verbouwingen volledig voor u geautomatiseerd. Dit betekent dat u slechts een aantal stappen hoeft te doorlopen, met als resultaat een volledige aanvraag, welke altijd aan de actuele Nederlandse regelgeving voldoet. Deze vergunning wordt bovendien razendsnel door de gemeente verstrekt (gemiddeld binnen maximaal 5 werkdagen!). 

Als architect of bouwkundig adviseur heeft u vanaf nu bij BLITTS zelfs de mogelijkheid om uw eigen tekeningen bij de aanvraag te voegen. Als u hiervoor kiest kunt u nóg sneller een aanvraag doorlopen! Mocht u zelf (nog) geen tekeningen hebben gemaakt, dan kunt u er ook nog gewoon voor kiezen om onze unieke tekeninggenerator hiervoor te gebruiken.

En als aan het einde van de vergunningcontrole blijken dat uw opdrachtgever vergunningvrij mag bouwen, dan kunt u direct een vergunningvrije verklaring voor hem of haar downloaden (indien beschikbaar). Op die manier heeft uw opdrachtgever altijd de zekerheid dat hij zonder vergunning mag gaan verbouwen.