Gebruikers login

Registreren

Adres

Route BLITTS B.V.
's Gravenzandseweg 39
2671 JJ Naaldwijk

Over Ons

BLITTS BV

BLITTS BV is ontstaan na deelname aan het TNO SBIR event in november 2009 en staat onder leiding van Martijn Verbeek en Joris Kleinveld (Auxilium). Toen wij als winnaar uit de bus kwamen voor de uitwerking van ons projectvoorstel van een "Digitale Vergunningenwizard" zijn wij een samenwerking aangegaan. Hiermee is binnen BLITTS BV het beste van twee werelden qua bouwregelgeving en automatisering samengekomen.

Martijn Verbeek

Vanuit ervaring en de prijzige confrontaties van opdrachtgevers met andere adviesbureaus ontstond het concept voor IkWilEenBouwvergunning!nl. Door via internet te werken, en de toepassing van ons integrale projectmanagementsysteem, kon snel en tegen een lage kostprijs worden gewerkt. Tussen 2006 en 2011 hebben wij honderden omgevingsvergunningen en bouwvergunningen verzorgd in het gehele land en zijn er even zoveel bouwwerken gerealiseerd.

Na deelname aan het TNO SBIR event, zijn wij de efficiënte werkmethodiek door gaan ontwikkelen naar BLITTS en is het bedrijf over gegaan in BLITTS BV. Martijn Verbeek geeft daarnaast nu sturing aan het ontwerpbureau "MAD - modeling and design", zonder verdere directe binding met BLITTS BV.


 

Auxilium

Auxilium gebruikt de modernste - bewezen - technieken, doeltreffende werkmethodes - zo vergaderen wij bijvoorbeeld staand - en baseren we onze inzichten op inmiddels meer dan 14 jaar ervaring. Bij software development verandert alles voortdurend: techniek, wensen en mensen. Onze projecten zitten zo in elkaar om binnen dat stelsel tot een goed eindresultaat te komen.