Gebruikers login

Registreren

Tarieven

Een vergunning aanvragen tegen de laagste prijs

Dankzij het geautomatiseerde aanvraag proces, betaalt u als aanvrager absoluut de laagste prijs in de markt, onafhankelijk van het type bouwwerk. Bij veel gemeenten betaald u namelijk helemaal niks voor een vergunningaanvraag of vergunningvrije verklaring! U hoeft vaak alleen de leges te betalen! Mocht u toch iets moeten afrekenen, dan betaalt u eenvoudig en veilig via IDeal en kunt na een succesvolle betaling uw aanvraag direct indienen. U betaald dus nooit teveel en voldoet gegarandeerd aan de indieningsvereisten.

Tarieven per gemeente

De tarieven van BLITTS kunnen verschillen per gemeente. Wat u moet betalen ziet u snel en eenvoudig via onze postcodecheck.

Houdt u er rekening mee dat, ongeacht of het aanvragen van de vergunning in uw gemeente zonder aanvraagkosten mogelijk is, na het verlenen van de omgevingvergunning door uw gemeente, u zelf aan de gemeente alsnog kosten verschuldigt bent in de vorm van leges. Als dit het geval is, wordt dit ook aangegeven in de postcodecheck. De actuele prijsstelling van de leges kunt u inzien in de legesverorderning van uw gemeente:

Den Haag: http://www.denhaag.nl/home/bewoners/wonen-en-bouwen/to/Bereken-uw-leges-voor-bouwen.htm

Zaanstad: http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/Historie/Zaanstad/382172/382172_1.html

Haarlem: http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/historie/Haarlem/396817/396817_1.html

Rotterdam: http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/historie/Rotterdam/391240/391240_1.html

NB: De Gemeente Rotterdam geeft u bovendien 50% korting op de leges als u de vergunning aanvraagt via BLITTS! zie ook: https://concern.ir.rotterdam.nl/iwv-zelftoets/app/home